INTERIOR | WORKSPACE

The Common Room (CR), first of its kind mentorship and networking incubator is an adaptive reuse project located at Delhiā€™s once abandoned Dhan mills compound. Conceptualized as a co-working space dedicated to the professionalization of hipster entrepreneurs as well as for networking, the CR workspace seeks to revive the notions of learning and working centre together by reinforcing the progressive and innovative spirit that is emblematic of the Common Room platform. Enabled as a platform for people to come together, seek help, attend or pitch themselves for seminars and lectures irrespective of their background, space is available at the common room for leasing.

Manifested as a reflection of value systems both at the conceptual and functional level, the simple, timeless, unique and memorable unfolding of spaces and design has been achieved through careful peeling back of layers of built history and sensitive adaptive reuse.The adaptive reuse of the former warehouse has transformed the exterior into a gleaming glass and shiny industry shed, clad in a steel facade that augments it with an identity that is representative of its ethos.

DELHI, INDIA

The Common Room